O nama

Tvrtka DIVCOM postoji već 25 godina, te uspješno posluje u svom segmentu. Tijekom našeg rada postali smo ekskluzivni zastupnik i ovlašteni servis za MJP za Hrvatsku, BiH, te Srbiju i Crnu Goru.

Naša misija

Zalažemo se za razumijevanje Vaših želja i potreba. Pružanje pravih savjeta i brzih odgovora na Vaša pitanja. Proizvodnja, isporuka i ugradnja u obećanim rokovima. Potpora tijekom projekta do završetka na obostrano zadovoljstvo. Pružanje 24-satne servisne usluge jer ste nam Vi najbolji partner.

Postignuća


1992.

Tvrtka DIVCOM započinje s radom sa osnovnom djelatnosti servis rashladnih i klima uređaja na brodovima i jahtama

1995.

Razvijanje poslovanja i kontinuirano usavršavanje djelatnika u Carrier USA


2001.

Postojeći servis širimo na servis brodske propulzije i automatskog upravljanja water jet propulzorima. Potpisujemo ugovor s proizvođačem water jet propulzora MJP iz Švedske i postajemo njihov ekskluzivni zastupnik i ovlašteni servis za Hrvatsku, Bih, te Srbiju i Crnu Goru

2008.

Započinjemo s proizvodnjom klima uređaja za manje i srednje jahte i brodove. Proizvodnja se razvija na proizvodnjui chillera i split sistema.


2009.

Prvi u Hrvatskoj izrađujemo uređaj za proizvodnju tekućeg morskog leda. Uređaj je predstavljen na CRO-Fish sajmu u Umagu i vrlo uspješno prihvaćen od strane ribara